ذره بین اقتصادی

ذره بین اقتصادی

ذره بین اقتصادی

ذره بین اقتصادی

تروریست ها یا چرخ گوشت ها در سوریه!

اینها تروریست هستند یا چرخ گوشت؟ کسانیکه به اسم اسلام می گویند باید مردم سوری را در چرخ گوشت ریخت و گوشت آنان را به سگ داد حتی لیاقت نام تروریست را نیز ندارند.



همانگونه که صحنه جنگ در سوریه، صحنه مقابله قطر و عربستان به نمایندگی از جبهه سنتی عربی با جریان مقاومت است، دو شبکه العربیه و الجزیره هم فعال ترین رسانه در خدمت معارضان سوری هستند و در این راه رسالت خبری خود را کاملا فراموش کرده اند.
پوشش خبری جنگ داخلی در سوریه باعث کاهش منابع مالی این شبکه‌ها شده است. آگهی‌های قبل از اخبار که زمان مهمی است، کاهش یافته یا کلا لغو شده است. به‌جای استفاده از گزارش‌های دقیق، برخی بخش‌های خبری تماما به آنچه مشاهدات عینی شهروندان توصیف می‌شود و نیز فیلم‌هایی که روی سایت یوتیوب گذاشته شده، متکی است.
این شبکه‌ها برای حمایت از معارضان بخش عمده اخبار خود را به تلفن‌ های ناشناس و ویدئوهای غیرموثق درباره سوریه اختصاص داده اند.
العربیه و الجزیره تلاش می کنند جنایت ها و نقص‌های شورشیان را بپوشانند و ماهیت نبرد در سوریه را مذهبی قلمداد کنند.
حمایت بی پروا از افراط گرایی، الجزیره و العربیه را به رسانه های حامی خشونت در سوریه تبدیل کرده است.
به عنوان نمونه این دو شبکه با دعوت از عدنان العرعور روحانی سنی تندرو سخنان وی در تضاد با علویان سوریه را بازتاب دادند.
وی گفت علویان سوری را به‌خاطر حمایت از بشار اسد باید با چرخ گوشت چرخ کرد و گوشتشان را به سگ‌ داد.
با این حال العربیه وی را نماد انقلاب سوریه توصیف کرد و الجزیره او را به‌عنوان بزرگ‌ترین الهام‌بخش فعالیت غیرخشونت‌آمیز نامید.
استفاده از تصاویر کشتار و جنایت در دیگر نقاط دنیا با نام تحولات سوریه بارها موجب رسوایی الجزیره و العربیه شد.
شبکه العربیه در سناریویی برای فاجعه بار نشان دادن حوادث درعا در سوریه ، تصویر یک مادر عراقی که جنازه فرزند به خون آغشته خود را به آغوش کشیده را منتشر می کند و وی را مادر سوری معرفی می‌کند.
شبکه الجزیره هم بارها عکس های مربوط به کشته‌های یمن را برای حوادث سوریه استفاده کرد.
کار به جایی رسیده که حتی نشریه آمریکایی فارین پالیسی در تحلیلی نوشته است : الجزیره و العربیه در تلاش برای حمایت از مخالفان در سوریه، از استانداردهای روزنامه نگاری تنزل و اصول ابتدایی بررسی حقایق را رها کردند.
این نشریه می نویسد: الجزیره در این قضایا، بیشترین ضرر را کرده است. ده ها میلیون بیننده عرب زبان که در اوج  قیام های عربی این شبکه را دنبال می کردند ، در موضوع سوریه اعتماد به این شبکه را از دست داده اند.
بسیاری معتقدند که سرنوشت سوریه مستقیما بر آینده سیاسی دولت های سعودی و قطر تاثیر دارد و آنها به دلایل شخصی و استراتژیک به دنبال سقوط هستند. به همین دلیل شبکه های تحت نفوذ خود را در چارچوب ملاحظات سیاسی خود محدود کرده اند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد